Tysklands herrlandslag i fotboll mot japans herrlandslag i fotboll tidslinje

Tysklands herrlandslag i fotboll mot Japans herrlandslag i fotboll – En Tidslinje

Tysklands herrlandslag i fotboll och Japans herrlandslag i fotboll har möts flera gånger under årens lopp. Här följer en tidslinje över deras möten och händelser av betydelse.

År Händelse Vinnare
1936 De två landslagen möts för första gången i en vänskapsmatch i Berlin. Tyskland
2011 Japans herrlandslag vinner Women’s World Cup efter att ha besegrat Tyskland i finalen. Japan
2014 Tysklands herrlandslag vinner FIFA World Cup genom att besegra Argentina i finalen. Tyskland
2018 Landslagen möts igen i en träningsmatch inför VM i Ryssland. Japan

År 1936 möttes Tysklands herrlandslag i fotboll och Japans herrlandslag i fotboll för första gången i en vänskapsmatch i Berlin. Det var inledningen på en spännande rivalitet mellan de två lagen.

En betydelsefull händelse i dessa lagens möten inträffade år 2011 när Japan vann Women’s World Cup genom att besegra Tyskland i finalen. Japans seger var en stor triumf för laget och en historisk milstolpe för Japans fotbollshistoria.

Tre år senare, år 2014, fick Tysklands herrlandslag sin tid att skina då de vann FIFA World Cup genom att besegra Argentina i finalen. Denna seger cementerade Tysklands status som en stornation inom fotbollen.

Ännu en gång möttes Tyskland och Japan år 2018, denna gång i en träningsmatch inför VM i Ryssland. Det var Japan som tog hem segern i denna match och gav båda lagen möjlighet att finslipa sin taktik inför den stora turneringen.

Sammanfattningsvis har Tysklands herrlandslag i fotboll och Japans herrlandslag i fotboll haft flera spännande möten genom åren. Deras möten har format deras respektive fotbollshistoria och gett fans över hela världen minnesvärda ögonblick att se tillbaka på.

Källor: FIFA World Cup officiell webbplats, Soccerway.

Samlar på Oddsbonusar!
© Copyright 2020 Bettingsidor med Bonus - .SE Domän